Nyerj VIP-belépőt az Extreme Sailing Series cardiffi versenyére vagy a Forma-1-re!

Tetszenek a víz felett száguldó GC 32-esek? Képzeld el, hogy a cardiffi városháza előtt térről nézed az öböl vizén repkedő katamaránokat egy VIP-páholyból! Netán imádod a Forma 1-et? Megnézheted a Magyar Nagydíjat a paddockból! Ha gyors vagy, mint egy GC32, akkor mindezt megnyerheted az Erste World Kékszalag kvízjátékán.

Az Extreme Sailing Series regatták a világ legnépszerűbb vitorlásversenyei közé tartoznak. A nézők közvetlen közelében, a világ legszebb városainak kikötőiben a víz felett „repülő” hajók rendkívüli látványt nyújtanak.

Az Erste World, a Kékszalag névadó támogatója a Kékszalag minden résztvevőjének és látogatójának lehetővé teszi, hogy nyerjen egy páros VIP belépőt a versenysorozat cardiffi versenyére, amelyre augusztus 25-28. között került sor.

Ehhez mindössze néhány Kékszalaggal kapcsolatos kérdésre kell válaszolni az Erste World Kvíz Applikáció segítségével, amit itt tölthetsz le:

iOS store: https://itunes.apple.com/hu/app/erste-world-kv%C3%ADz-app/id1250473059?mt=8

Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.erstebank.ersteworld

A játékot a díjkiosztó alatt, tehát július 8-án szombaton, 19.00 órakor indítjuk. A letöltött applikációval bárki játszhat, az is, aki nem tud ott lenni az eseményen (bár érdemes eljönni!).

A leggyorsabb válaszadó már csomagolhat is, utazik Cardiffba! De értékes díjakat nyer a többi helyezett is, egészen a hatodik leggyorsabbig. A díjak:

- két VIP Paddock Club belépő a Hungaroring Forma-1 Magyar Nagydíjra az Emirates felajánlásával,

- 1 palack Laposa Selection Kéknyelű 2017,

- egy álcázott kulcsszekrényt ábrázoló kép a Jóhajótól,

- egy pár tenyésztett édesvízi gyöngy fülbevaló ezüst alkatrésszel a Schoeeffeltől,

- két belépőjegy a Paloznaki Jazz Piknikre.

A részletek a mellékelt szórólapon.

Jó játékot és jó szelet kíván mindenkinek az Erste World.