Hagyományos egytestűek díjazása

A Magyar Vitorlás Szövetség ezúton kér elnézést az érintett csapatoktól a Kékszalag díjkiosztóján történt adminisztrációs hiba miatt, amelynek okán díjazottak és helyezettek nem állhattak fel a dobogóra, és nem kaphatták meg díjaikat, ezzel elrontva az ünneplés pillanatait.

Az MVSz  megerősíti, hogy a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj hagyományos egytestű kategóriájának nyertese a Lisa! Kormányos Büki Gábor, legénység: Szabolcs Bence, Kocsis Ákos Gábor, Kun Dávid, Bagyó Áron, Müller Erik, Sallai Gábor, Bánki Márk Richárd, Joó Junior Ferenc Junior, Pintér Zoltán, Boros Balázs, Acsai K. Róbert, Bali István, Dr. Lukács Krisztián, Dr. Szűts Gábor, Szabó Péter, Szloszjár Gábor.

2. helyezettje a Media Contact Avatar. Kormányos: Soponyai Géza, legénység: Soponyai Hunor, Deák Szabolcs, Ruják Bálint, Kristóf Péter, Lacsny Gergely, Mayor Gergely, Kristóffy Zsolt, Schifter Balázs, Fülöp András.

3. helyezett a Fantomasso. Kormányos: Majthényi Szabolcs, legénység: Széll Péter, Pálffy András, Horgos Tamás Ferenc, Futó István, Papp Zoltán.

Az érintett hajók díjait a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke személyesen adja át, és kárpótlásként 2017-ben nevezési díj megfizetése nélkül indulhatnak a Kékszalagon.

Ezúton is gratulálunk a győztes Lisa, a második helyezett Media Contact Avatar és a harmadik helyen végzett Fantomasso csapatának fantasztikus vitorlázásukhoz.